Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

De store drenge

Det var en lidt pudsig historie, min kone kunne fortælle over aftensmaden i går. Hun har sit eget lille firma, hvor hun har specialiseret sig i at imødekomme specielle ønsker med hensyn til enhver form for beklædning.

I går fik hun en henvendelse fra en ny kunde, der personligt mødte op i hendes firma, der har til huse i et par lejede lokaler i industrikvarteret her i byen. Hun fortalte, at hun vist aldrig nogensinde havde set så stor en mand før. Jeg vil gætte på, at han vejede et pænt stykke over de 300 kilo, og han havde faktisk en del besvær med at komme ind ad døren, fortalte hun.

De store mænd og deres tøj

Den store mand fortalte hende, at han var formand for en klub af meget store mænd, som havde sat sig for at få smidt en hel del af de overflødige kilo. Han havde fortalt min kone, at de i klubben med 11 medlemmer havde søgt professionel bistand, for de er alle sammen så overvægtige, at de ikke bare uden videre kan kaste sig ud i motion med det formål at tabe sig. For eksempel er sådan noget som almindeligt løb en helt umulig opgave for folk med så høj en vægt. Han gik i øvrigt altid rundt i de dejligste hjemmesko med lammeskind – han er en fan af denne butik med hjemmesko: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Derfor skal de begynde med nogle gymnastiske øvelser, og når de så over tid har fået smidt noget af den overflødige vægt, kan det komme på tale at dyrke motion på samme måde som alle andre gør det.

Joggingbukser

De havde i klubben besluttet, at de skulle være klædt i ens træningstøj, når de fire gange om ugen skal samles for at træne de gymnastiske øvelser. Derfor ville manden høre, om min kone kunne fremskaffe nogle joggingbukser i store størrelser, som mændene kan iklæde sig, når de gør gymnastik.

Om det mente min kone godt, hun kunne klare, for en af hendes leverandører kan præstere tøj af næsten enhver art syet efter mål. Manden ville så også gerne købe nogle store T-shirts, hvis hun kunne skaffe dem i størrelser op til otte gange XL.

Min kone fortalte, at hun med det samme ringede til en leverandør, som hun mente kunne efterkomme en sådan ordre, og det kunne leverandøren, så min kones kunde fik besked med det samme.

En af min kones firmas specialiteter er at levere tøj med påtrykte logoer eller tekst, så hun foreslog den store mand, at hun leverede T-shirts med tryk efter hans eget ønske. Den tyggede han lidt på, for de overvægtige mænd i klubben havde endnu ikke fundet på et navn til deres klub.

Manden gav min kone det indtryk, at han bestemt ikke var blottet for humor, så hun foreslog ham, at de kaldte deres klub for ”Fnug”, for man kan jo lige så godt tage tingene fra den humoristiske side.

Den grinede de lidt af sammen, men så kom manden til at tænke på, at det kunne være lige så morsomt men også lidt mere realistisk, hvis klubben hed ”Mega-Fnug”. Det blev de enige om, og min kone fik ordren på T-shirts med tryk i store størrelser.

Nu skal vi så lige have set en del nærmere på det med bukser og leggings til piger med former – og dem kan man jo købe her.