Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Hvem har konferencelokaler?

Det er bare så skønt at vide, at vi går bedre tider i møde. Forsamlingsloftet er lettet. Vi må mødes med kollegaer og venner. Vi må gå til fest. Vi skal selvfølgelig stadigvæk passe på. Men for mig er det essentielt, at jeg kan holde møder med samarbejdspartnere. Ikke at vi kan holde møder online. Jeg ved bare, at når jeg mødes med samarbejdspartnere sådan fysisk, så går møderne bare bedre. Det har noget med at gøre, at man kan læse kropssproget, når man er i samme rum. Det kan man ikke altid via en skærm. Hvis man da kan se kroppen på skærmen!

Hvor i København?

Jeg er derfor ved at planlægge en lang række møder. Og jeg har brug for at finde lokaler til en konference i København. Jeg kan ikke selv huse alle møderne her i mit gamle – og nedslidte kontor. Jeg vil nemlig gerne give mine samarbejdspartnere de bedste forhold, jeg kan, når vi holder møde. Selvfølgelig inden for de muligheder jeg har. Både økonomisk og fysisk. Det har jo været nogle hårde måneder at komme igennem, imens vi har været nedlukkede. Og selvom der allerede findes hjælpepakker, og der kommer sikkert flere af dem, så kan jeg da godt mærke, at jeg skal være forsigtig med at punge ud her og der.

Et center

Nu er det sådan, at jeg faktisk kender et ret godt kursuscenter, hvor de har mange mødelokaler og særdeles velegnede kursuslokaler. Det ligger i København, og jeg er sikker på, at hvis jeg kan give dem en masse arbejde med at arrangere møder for mig, så kan jeg få lidt rabat. Jeg har tidligere brugt deres faciliteter flittigt, og jeg har været utrolig glad for al deres hjælp og imødekommenhed. Det er virkeligt værdifuldt for en forretning som min.

Og som enkeltmandsvirksomhed, er det rart at vide, at der er professionelle folk bag de møder, jeg afholder. Tag nu bare sådan en simpel, lille ting, som at de husker, at der skal være friskbrygget kaffe hele tiden. Det er noget, jeg selv sætter stor pris på, men aldrig selv ville tænke på at sørge for under et møde. Det gør de. Bare sådan.

Egentlig har jeg aldrig tænkt på det, men dem, der ejer det kursuscenter, må have deltaget i mange møder og konferencer. Det er vist kun erfaring, der kan fortælle dig, hvad der skal til, for at et møde, et kursus eller en konference bliver afviklet med succes.

MBK kan altid hjælpe

Så ja, jeg sætter min lid til, at de kan hjælpe mig igen. Det ville faktisk undre mig, hvis de ikke kan. Og kan de ikke, så ved jeg virkeligt ikke, hvad jeg skal gøre. Så er jeg virkeligt på bar bund. Så bliver det noget med lidt sur kaffe her i det lille mødelokale, jeg har. Og en evig søgen efter andre mødelokaler i København. Og det har jeg slet ikke tid – eller lyst til – at bruge en masse kræfter på. Nå mon ikke, at de vil hjælpe mig. Jeg skal lige have min egen plan færdig. Så sender jeg dem en mail. Emne:” Tilbagevendende kunde har brug for jeres uvurderlige hjælp.”