Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Skønne kvinder i aftenkjoler

Lad mig med det samme tilstå, at jeg er en Connoisseur, når det gælder skønne og smukke kvinder. Og som sådan er jeg derfor en varm tilhænger af, at kvinder fastholder at gå i kjoler. Bevares – det kan skam være særdeles rart for øjnene at se en kvindes mås i et par velsiddende jeans, men intet slår den tidløse og overlegne elegance i en smuk kjole. Og gerne en aftenkjole! De er faktisk slet ikke så dyre, og de kan ofte købes med fordel på nettet som for eksempel i denne specialbutik for aftenkjoler

Verden er fyldt med smukke kvinder, og lad mig her med det samme slå tonen an ved at vise dig, hvad jeg definerer som en yderst smuk kvinde:

Verdens p.t. smukkeste kvinde?

Der er slet ingen diskussion om, at kvinder i for eksempel Danmark i stor grad har glemt at være smukke, velplejede og kvindelige i forhold til kvinder i andre lande. Og det er altså en stor skam, for vi mænd kan jo godt lide, at vores kvinder ikke ligner en af gutterne.

Lad mig spørge dig ligeud: Hvilke af disse to typer kvinder kan du bedst lide?

Der kan næppe være megen tvivl om, hvilken af disse typer kvinder, du helst så i dit liv på den lange bane, vel?

Og det handler altså om at SKABE en stil, og her er smukke kjoler og gevandter et godt sted at starte. Tænk lige over det, ikke?