Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Store smukke Inger

Inger er en herlig pige, klog som et leksikon og sød som honning. Og så er hun det, der betegnes som en stor pige, kurvet, full figured, buttet og så videre. Det er bare sådan, hun er skabt, og hun har været “stor” siden hun kom i puberteten. Hun har det selv svært med det i perioder, men hun er så smuk, og mænd har altid kigget efter hende. Hun kan bare ikke selv se det.

Inger havde i flere år store kvaler med at finde tøj. Nu skal du ikke tro, at hun er sådan et kæmpe luftskib – det er hun slet ikke. Men hun har kurver, og da hun samtidig er pænt høj, betyder det, at udvalget af tøj, der passer hende er småt. Eller rettere: Sådan var det engang. Nu har hun fundte den mest geniale butik, der har superflot tøj til store piger: Arkuricurvy

Fra lidt kedelig til rygende hot

Efter Inger fik Arkuricurvy anbefalet og fandt ud af, at de har en suverænt god webshop, er der sket en forvandling med hende. Klæder skaber folk, siger man jo – og i Ingers tilfælde passer det! Hun har skiftet hele sin kedelige garderobe ud med det lækreste tøj. Hun har købt bluser, nederdele – ja alt hvad du kan forestille dig. Og effekten har været enorm.

Hun er ganske enkelt blevet så fuld af selvtillid og accept af sig selv, at hun på det nærmeste stråler – og det smitter af på alle omkring hende. Da hun jo altså har det smukkeste ansigt, er det bare kronen på værket. Helt bogstaveligt.

Hun har fundet sig en kæreste, som er den mest geniale fyr. Fuld af livsglæde, humor og et hjerte af det pureste guld.

Heldigvis kan man næsten sige er han også det, der betegnes som en stor mand, og han har også fundet en øget selvtillid ved at begynde at klæde sig smartere i XL tøj til store mænd – i stedet for at gå rundt i noget, der bare ikke ligner noget alligevel.

De er det perfekte par, tror jeg. Og vi venter alle bare på at høre, at de skal giftes 🙂