Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Vind over bookmakeren

Når man er blandt venner og familie kan det godt ske at snakken engang imellem falder på odds og sportsbetting. Det er et emne som mange folk er kritiske overfor – særligt folk som aldrig har beskæftiget sig med det. Man hører ofte disse folk komme med den samme gamle kritik, såsom “the house always wins” og “hvis det var muligt at vinde over bookmakeren, så ville de jo ikke have nogen forretning”.

Selvfølgelig vinder bookmakeren altid mere end de taber, men det er den samme store gruppe mennesker som altid taber, og en meget lille gruppe mennesker som vinder. Det er netop fordi størstedelen af spillerne taber en masse penge hos de danske spillesteder, at vi andre kan vinde en masse penge, uden at det skader bookmakernes overskud i sidste ende.

De, der forstår det, vinder

Et lille antal mennesker har forstået hvad sportsbetting handler om, og det er dem som får overskud på kontoen. Alle de andre kan fortsætte med at tabe, og smide en masse penge ind til bookmakeren. Det som du skal fokusere på, er hvordan du bliver en vinder. Det tager hårdt arbejde, og det kræver at man tager sig tid og sætter sig ind i tingene, men i sidste ende er det det hele værd.

Det er selvfølgelig en fordel hvis man ved meget om den sportsgren som man ønsker at spille på. Viden og erfaring kan dog også komme efterhånden som man spiller. En måde at få erfaring på, er ved at følge en af de hjemmesider som kommer med spiltips, kampagner og nyheder fra  bookmakerne. Her kan man ofte få rigtig meget viden, og desuden finde den betting side som man ønsker at benytte.

Når man skal vælge sin foretrukne bookmaker, er de vigtigt at vurdere de forskellige spillesteder efter deres udvalg og funktioner. Ikke alle betting sider er værd at bruge tid på. Nogle gør det så kompliceret at hæve sine penge, at det ikke kan betale sig at benytte dem. Dernæst skal man vurderer hvilken bonus de tilbyder, og særligt hvilke gennemspilskrav de stiller.

Gennemspilskrav

Et gennemspilskrav (også kaldet omsætningskrav) er et sæt krav som betting sider stiller når du benytter deres bookmaker bonus. Disse krav varierer i sværhedsgrad, og derfor er det vigtigt at man vælger en bookmaker med de mest lempelige gennemspilskrav. Dette kan betyde forskellen på, om du nogensinde bliver i stand til at udbetale dine bonus gevinster.

Det er vigtigt at man opsøger så meget viden omkring hver enkelt kamp, som man kan komme i nærheden af. Det er det som skiller os fra alle dem som altid taber. Vi har viden, og placerer vores spil ud fra den viden. De andre spiller med hjertet, og det får man aldrig noget overskud ud af.