Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Opgrader toiletterne med vandfrie urinaler

Vandfrie urinaler vil blive fast inventar på de danske toiletter indenfor få år, og der er mange gode grunde til at skifte de gamle urinaler ud med nye. Du kan hvert år spare dig selv for tusindvis af kroner i vand og samtidigt gøre miljøet en tjeneste, når du investerer i en smartere løsning.

Hver gang dit urinal bliver brugt, vil der gå mange liter vand til spilde, og det koster dig penge hver enkelt gang. Derfor kan du se vandfrie urinaler som en investering, eftersom at du med tiden vil spare de penge, du har brugt på dem, på din vandregning.

vandfrie urinaler

Vandfrie urinaler er smartere på alle punkter

Det er ikke kun i vandforbruget, du vil spare penge, når urinalet vil blive brugt. Der sidder en censor i almindelige urinaler, som opfanger, hvornår der skal skylles ud. Det betyder, at du kan se frem til at spare på elregningen også. Uanset hvor mange urinaler du har, er det kun en fordel at få skiftet dem ud, da de vil altid stå og bruge strøm. Du kan minimere tiden, du bruger, på at få de smarte vandfrie urinaler rengjort. De vandfrie urinaler er produceret i polykarbonat, som er væskeresistent. Dette betyder, at urinalet ikke vil optage lugt fra gæster, som bruger det, udover det vil der aldrig nogensinde være spor af urin på overfladen.

Opsætning og ydelse

Med de rigtige vandfrie urinaler kan du sikre dig en god investering ved at tage beslutningen om at skifte de gamle ud. Førstegangsydelsen på et vandfrit urinal er meget lav, og det betyder, at du ikke skal have hånden langt ned i lommen for at skifte dine gamle ud. De støtter op om miljøet og har samtidig stor respekt for din pengepung.

Opsætning af ældre modeller har været en større udfordring for håndværkere verden over. Polykarbonatet, som det vandfrie urinal er produceret i, vejer meget mindre end de sædvanlige porcelænsurinaler. Derfor er det muligt at spare mange penge på opsætningen, eftersom at det er lettere at sætte op og på ingen måde skal tilsluttes strøm.

Hvis du har interesse i at høre mere omkring vandfrie urinaler og dets fordele, kan du læse mere om vandfrie urinaler her.