Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Bondage – BDSM / SM og sexlegetøj

Bogen og filmen 50 Shades of Grey har virkelig fået interessen for bondage og sexlegetøj indenfor bondage til at stige! Man kan næsten sige, at bogen har fået gjort bondage næsten ”stuerent”. Jeg har læst den første bog, som jeg syntes var ganske ok. Jeg gik i gang med den 2. bog, men kunne ikke læse den færdig. Jeg syntes simpelthen, at det var spild af tid. Det var gentagelse på gentagelse af, hvad jeg havde læst i den første.

Og historien begyndte at blive ”tynd”. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg kun læste den for bondage scenerne m.m., så for meget historie blev simpelthen for kedeligt. Filmen glædede jeg mig til at se. Det var uden overdrivelse den dårligste film, jeg nogensinde har set. Sikke dog et spild af tid. Dog vil jeg sige, at bogen har bidraget til en ny interesse for bandage blandt mange mennesker. Her vil jeg gennemgå nogle af de mest almindelig og mest populære bondageredskaber indenfor sexlegetøj.

Du kan starte med et bondagesæt til din seng, hvor du simpelthen kan fixere din partner til sengen. Der findes sæt, der indeholder både justerbare manchetter til hænderne og halsbånd samt manchetter til benene. Du kan naturligvis også købe disse enkeltvis, hvis du ikke ønsker fuld fixsering.

Så er der naturligvis håndjern, som kan fås i mange variationer. Der er de traditionelle metal-håndjern, som er meget realistiske. Du kan bruge disse til at fiksere din partners håndled på ryggen, fiksere dem til sengegavlen, til et rør i jeres hjem, eller hvor du nu syntes. Du kan gøre dine håndjern mere girly med fx en lilla variation – eller mere maskuline med håndjern helt i sort. Nogle kommer endda med pink fjer for en mere soft version.

Blindfold er en maske, du får over øjnene, så du ikke kan se. Dette skærper dine andre sanser, så du bruger dine sanser mere. Blindfolds kommer i mange designs. Masken kommer med en elastik, du sætter bag hovedet, og dermed passer denne til nærmest alle størrelser.

Der findes et hav af andet udstyr til sexlege og SM. Kun fantasien sætter grænser – og det er altid spændende at kombinere dit sexlegetøj til bondage til spændende nye oplevelser – god fornøjelse!