Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Tag en tur i mini zoo – det vil vække lykke hos hele familien

Hvad skal vi lave?

Ovenstående spørgsmål er et, som de fleste forældre ofte bliver mødt med af deres børn. I fritid og ferier må der gerne ske noget og helst hele tiden. Det er selvfølgelig vigtigt, at børn lærer at underholde sig selv, men som forældre har man også en forpligtelse til at tage ud og opleve noget sammen med de små, som de både kan more sig ved, men også lære noget af.

Aktiviteter (internt link) i ferier og på fridage kan være mange forskellige ting. Mange voksne glemmer desværre tit, at mindre børn faktisk som udgangspunkt er ret nøjsomme og taknemmelige at have med på tur. Store forlystelsesparker og legelande kan godt virke helt overvældende på mange børn, der faktisk trives meget bedre i et mere stille miljø, hvor de kan opleve i deres eget tempo og bare nyde at være sammen med deres forældre. Prøv derfor at lave nogle ture, hvor der er mere fokus på børnenes reelle behov, i stedet for hvad I måske bare tror, at de bedst kan lide at opleve. En mini zoo er et perfekt udflugtsmål, som tilbyder alt det, som alle børn sætter pris på.

Besøg en dansk mini zoo – det er en oplevelse for hele familien

Nymarksminde i Vodskov indeholder en dejlig mini zoo med danske dyr
Nymarksminde i Vodskov indeholder en dejlig mini zoo med danske dyr

Alle medlemmer af familien vil elske en tur i en dansk mini zoo, her er noget for alle uanset alder, så inviter også gerne bedsteforældrene med. Mini lyder som noget meget småt, men tag ikke fejl. En dansk mini zoo er måske ikke større end den er til at overskue, men helt sikkert stor nok til, at I kommer til at få mange fornøjelige timer med dyr, leg og måske medbragt mad. Det bliver en uforglemmelig dag helt på børnenes præmisser, som de sent kommer til at glemme. I en mini zoo kommer alle helt tæt på dyrene og de kan både være de almindelige typer husdyr, som må klappes og nusses, men også sagtens være de mere eksotiske dyrearter, som man sjældent får chancen for at opleve live og så tæt på. Det er ikke uden grund at mini zoos er i fremgang her i landet og at flere og flere får øjnene op for det særlige, som en tur til en sådan er. Her er ikke noget med at stå i lange køer med utålmodige unger, men plads til at alle og masser af rum til at lege og gå på opdagelse i dyrenes spændende verden.

Find en mini zoo tæt på jer

At komme i en mini zoo er helt klart en længere køretur værd. Men se på nettet, om der ikke skulle ligge en i jeres umiddelbare nærhed, som I kan tage hen og besøge. Der ligger mini zoos i hele Danmark, så I behøves med garanti slet ikke køre ret langt. Pak en madkurv og lav en hel dag ud af det. Tag jer god tid til det hele. Tid er noget af det bedste man kan give børn og hvis den samtidig kombineres med dyr, så er alle glade. Rigtig god fornøjelse!