Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Fantastisk oplevelse med musik

Jeg glemmer aldrig da min mand overraskede mig med musik til 60 års fødselsdag.

Det var sommer, solen skinnede og fuglene sang. Stemningen var lagt til den perfekte havefest. Vi havde lånt en feriekoloni tæt på Rørvig med et stort udendørs græsareal. Gæsterne var ankommet og havde hilst på hinanden. Nogle var begyndt at spise af buffeten og havde sat sig rundt omkring på store rustikke træborde som var spredt rundt omkring på græsset. Først spillede Mathias Friis nogle skønne guitartoner på spansk guitar – det er han bare virkelig god til! Nogle stod stadig med velkomst drikken i hånden og snakkede. Det var præcis som jeg havde ønsket det, at folk gjorde som de ville og spiste når de havde lyst. Jeg havde med vilje ikke lagt noget stramt program, det eneste der var planlagt var at vi skulle danse squaredance på den store græsplæne.

Mens folk stod i små grupper og snakkede og sad ved bordene og spiste, dukkede der 2 unge mænd op med Beatles jakker på og akustiske guitarer om halsen. De stillede sig op og begyndte at spille min ynglings sang af alle Beatles Sange ”When I’m sixty four”. Alle gæster var forundret og lyden af de 2 velklingende guitarer og lyden af de smukke tostemmige harmonier fyldte haven med stemning. Jeg fik jeg en lille klump i halsen og kiggede over på min mand som stod med et rævesmil på læben, selvfølgelig var det ham der stod for overraskelsen. Jeg glemmer aldrig den følelse af glæde i kroppen, jeg var dybt rørt. Jeg tænkte tilbage på mine teenage år og følelserne strømmede igennem kroppen. Min mand og jeg havde tit talt om, hvor fantastisk det kunne være at hyre et professionelt Beatles orkester men vi havde altid syntes at prisen var for høj. Jeg omfavnede min mand som viskede mig i øret at dette var hans fødselsdagsgave til mig. Det var den perfekte gave til mig, som aldrig nåede at opleve de rigtige Beatler.

De 2 musikere præsenterede sig selv som The HalfBeatles og lagde guitarerne fra sig og kom hen og gav mig et varmt fødselsdags kram og sagde tillykke inden de igen stillede sig op og spillede videre. De 2 timer med musikken fra The HalfBeatles var med til at gøre denne fødselsdag til en uforglemmelig en af slagsen, min mand havde aftalt med dem at de spillede mine 3 ynglings Beatles sange og at de selv kunne vælge hvad de ellers spillede. Efter ca. 1 times musik og en lille pause ordrede The HalfBeatles os alle ud på græsset for at danne 2 store rundkredse, den ene inden i den anden, ingen fik lov til blive siddende ved bordene, alle skulle være med. Vi dansede i rundkreds til en gammel irsk vise ”The Wild Rover” hvor man synger med og klapper i hænderne og stamper i gulvet. Til sidst skulle min mand og jeg danse inde i midten med alle vores gæster dansende rund omkring os. Efter denne sang var der mange der blev ved med at danse – det var skøn festmusik. Det hele gik så hurtigt og jeg, min mand og vores gæster glemmer aldrig denne fantastiske dag. I vennekredsen taler vi tit om, hvornår vi skal hyre The HalfBeatles igen.