Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Hjemmesko til hjemmearbejde

Ved du, hvad fuld lockdown betyder? Jeg kan rapportere, at i mange lande betyder det, at du kun må gå uden for dit hjem i ganske kort tid – og i kort afstand – fra dit hjem. Du skal have tilladelse til at gå udenfor. Hver gang. Du bliver stoppet af politiet, så betjentene kan tjekke, at du har tilladelsen. Du har ikke mulighed for at gå i tøj- eller skobutikker. Der er ikke mulighed for at gå på restaurant, fitnesscenter eller i biffen. Ofte må du kun bevæge dig udenfor mellem kl. 05:00 og 18:00.

Arbejde hjemme

Du skal arbejde hjemmefra – hvis dit arbejde tillader det – og hvis du arbejder i en af de butikker, der er lukkede, så skal du blive hjemme. Sammen med resten af familien. Ved du, hvad det betyder for dit normale familieliv og dit normale jeg?
Du har sikkert en god idé. Jeg kan fortælle dig, at ud over den massepsykose, som er ved at gribe os her i landet, så betyder det også, at vores afslappede tøj og hjemmesko er blevet godt slidt. Jeg er faktisk træt af at se min mand og sønner i joggingbukser og t-shirts. Jeg savner at se dem tage almindelige jeans og sweatre på. Jeg savner at se min mand i jakkesæt.

Hjemmesko!

Og jeg er træt af at lede efter hjemmesko til mænd på nettet, fordi jeg kender ikke nogen god webshop her i landet, der sælger hjemmesko i den kvalitet, som vi har brug for. Når jeg kommer forbi den lokale nøgle- og hælebar, kan jeg se, at sådan nogle hjemmesko i lammeskind i udstillingsvinduet sammen med snørebånd og nøgleringe – men han må ikke åbne sin butik. Så jeg kan bare stå der og kigge på hjemmeskoene, og ønske, at ejeren var lidt snildere og satte et skilt i vinduet, hvorpå adressen til webshoppen står.