Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Kommunikation i teams

Det er virkeligt en bizar situation, vi er havnet i med den her corona virus. Danmark er ved at lukke ned. Ligesom mange andre lande i Europa er det. Grænserne lukkes, virksomheder trues ikke kun af sygdom – også af økonomiske problemer. Heriblandt også vores. Vi har sendt vores medarbejdere hjem, og vi har sikret, at de kan arbejde hjemmefra. Vi har også aflyst vores firma event. Det ved jeg, at mange af vores medarbejdere er lettet over. Angsten for smitte har fået sit greb.

Forventningens glæde

Jeg ved også, at de faktisk havde glædet sig meget til eventet. Det skulle have været en dejlig dag for os alle sammen ude i naturen med Viking Games, bueskydning, øksekast og forskellige andre aktiviteter. Det bliver nu udsat på ubestemt tid. Vi ved jo ikke, hvor længe krisen vil vare.

Firmaet, som vi har lavet en aftale om arrangementet med, var selvfølgelig også kede af det. De forstår dog godt situationen og vil heller ikke udsættes for fare. De tilbød os at give os pengene, vi har forudbetalt tilbage, men jeg sagde, at eftersom vi nok skal komme igennem krisen, så kan de beholde dem og bare give os en ny dato, hvor arrangementet kan blive afholdt. Når vi er kommet igennem denne krise, altså.
Det blev ham, jeg talte med i telefonen, utroligt glad for at høre. Jeg kunne ligefrem høre, at der gik et lettelsens suk igennem hans krop. Det er jo et lille firma, og kampen han skal igennem nu for at overleve som firma i oplevelsesøkonomien, den bliver givetvis meget hård.

Godt teambuilding firma

Han fortalte mig, at mange andre firmaer, som har booket forskellige teambuilding kurser hos dem, har bedt om at få deres penge tilbage. Det er en dårlig situation for ham. Han var meget taknemlig for den gestus fra min side.
Jeg har ikke noget problem med, at han beholder pengene. De tæller som forskud på eventet – og det skal nok blive afholdt. Jeg stoler på, at hans evner til at holde virksomheden i live, indtil krisen er overstået, er gode. Og jeg har stor sympati for ham.

Viking Games sidste år

Vi havde jo et super godt event med dem sidste år. Dengang var det også Viking Games – og med fokus på kommunikation og teambuilding. Ikke kun havde det været sjovt. Det havde også lært mine medarbejdere meget. Både om vikingerne og om at kommunikere med hinanden på kryds og tværs.

Der var mange af medarbejderne, som gav nogle virkeligt fine tilbagemeldinger på dagen. De havde været glade for den og det de fik ud af den. Nogle bad mig oven i købet om at love dem, at vi gentager eventet. Og det gør vi. Det er bare blevet udsat. Det er dygtige folk, som afholder aktiviteterne. Sikkert for alle. Ingen kommer til skade, selv om de skal håndtere tunge ting og våben. Så jeg må sige, at jeg ikke har et problem med, at han beholder forudbetalingen, jeg har lavet. Måske medvirker det til, at hans virksomhed ikke må lukke. Det kunne ellers blive aktuelt, tænker jeg.