Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Flybilletter nu om dage

Jeg kan virkeligt godt forstå, hvis der er mennesker, der tager chancen og rejser til steder, som udenrigsministeriet anbefaler, at man ikke besøger. Vi har jo lært at rejse meget. Vi har været forkælet med at kunne finde billige flybilletter til hvor som helst. Vi har lært mennesker at kende på de fremmede steder. I nogle tilfælde har det ført til forhold med meget stærke følelser. Og hvis man ikke kan være sammen, når man fx elsker et menneske, der bor i et andet land, så er det da til at få pip af hele tiden at se, at man ikke bør rejse dertil.

Rejser

Myndighederne siger, at vi skal være tålmodige og holde ud – bare lidt endnu. Men det kan altså være meget svært. Så må man overveje, om man vil tage risikoen og måske også skulle gå i karantæne ved både ankomst til det andet sted og ved hjemkomsten. Det er et personligt valg, man skal foretage, hvis man insisterer på at foretage rejser.

Barcelona

Selv er jeg ikke i sådan en uheldig situation, at jeg lever i et langdistanceforhold. Men min bedste ven er netop i den situation. Han sidder hver dag og leder efter flybilletter til Barcelona, fordi han er vild med en pige, der bor der. Jeg har faktisk ondt af ham. Jeg kan godt forstå, at han er ved at rive hårene ud af sit hoved. Han har fortalt mig, mange gange, at nu går han ind og køber de flybilletter, han fandt i går. Han har så ringet lidt senere til mig for at fortælle mig, at han ikke har købt dem alligevel, fordi han er bekymret for, hvordan situationen er dernede. Han taler hver dag med sin veninde dernede. Hun har det godt. Har ikke været smittet, men passer meget på.
Det må være stygt ikke at kunne se sin kæreste.