Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Udnyt chancen for lidt familiehygge i ferien og find et par gode brætspil frem

Når sommeren kommer er det for mange også tid til en lang, god og velfortjent ferie.

Her er det selvfølgelig vigtigt, at der også er noget at give sig til og hygge sig med sammen med familien fx om aftenen. De gode gamle brætspil er nemme at have med på ferien, og de skaber hygge og god stemning hos familien.

Brætspil er sjov, hygge og underholdning, og det er noget som alle kan være med til. Og så findes der i tusindvis af forskellige brætspil – både nye og gamle – som dig og din familien kan få glæde af på jeres ferie. Der er nemlig brætspil i alle størrelser og afskygninger. De findes i forskellige sværhedsgrader, nogle er fx rigtig gode til især de små børn, nogle er gode til de voksne, og så er der dem, der henvender sig til hele familien.

Brætspil – god underholdning til din ferie

Brætspil er god underholdning til din ferie. Hvad enten du skal med familien en tur i sommerhus, til udlandet eller måske bare skal hygge derhjemme i stuen i ferien, så er et brætspil en god måde at samle familien på. Det er nemt at pakke sammen og lægge i tasken eller kufferten fx på flyet eller i bilen. Du kan endda tage det med på stranden eller i haven. Ja, der er masser af muligheder for hygge med familien med et godt brætspil. Spillene findes i alle variationer og der er med garanti noget for enhver smag. Er du til de mere klassiske og strategiske spil som eksempelvis Backgammon eller skak? Måske kan du godt lide udfordringen i et godt brætspil i paratviden, så er Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit måske lige noget for dig? Eller måske er du til et spil, som mere involverer bevægelse eller præcision? I så fald kan Mikado eller Klodsmajor være rigtig sjovt. Der findes også de mere længerevarende spil som fx Matador eller Monopoly, som handler om at kunne træffe gode, strategiske beslutninger.

Hvilket brætspil skal jeg vælge?

Uanset hvilken type brætspil du er mest til, så er der masser af chancer for god underholdning og familiehygge i sådan et brætspil.

Brætspil er sjove, hyggelige og på én og samme tid kan de være udfordrende og sætte hjernecellerne godt i gang. Du skal selvfølgelig vælge lige præcis den type brætspil, som du og din familie har lyst til at spille.

Nogle spil egner sig bedst til hvis man kun er to personer, og andre kan man være flere med fx Ludo hvor der er plads til 4 spillere. Til sidst findes der spil, hvor det nærmest er ubegrænset hvor mange man er med til at spille. Det kan eksempel vis være Tegn og gæt, hvor man ofte spiller flere på et hold. På den måde kan I, hvis hele familien er samlet på ferien, alle være med til at spille og hygge sammen. Lige meget hvilket brætspil du vælger, så er der masser af muligheder, for at finde lige netop det spil, som passer til jeres behov.