Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Pigernes drømme

Alle piger drømmer om at kunne træde ind i balsalen eller festsalen og i et splitsekund blive centrum for alles beundrende blikke. Faktisk findes der to slags piger: De, der vil indrømme det, og de, der ikke vil. Heldigvis vil de fleste piger godt kendes ved at have drømme om at se dejlige ud i for eksempel en skøn kjole. Og vi mænd kan jo altså også godt lide at se piger, der er smukke – og det er de fleste piger, når de hviler i sig selv via den styrke, en smuk påklædning jo altså bare giver.

Gallakjoler og festkjoler

Selvfølgelig er der hverdagens smukke kjoler og dragter – men når det skal være noget helt, helt særligt, er der hele området med gallakjoler og festkjoler., som du kan se helt fantastiske eksempler på her.

2014-09-16_15-02-20

Søde ser de jo ud – sådan en stribe nordjyske og skønne fruentimmere i smukke festkjoler. Og det er ikke tilfældigt, at jeg skriver “nordjyske”, for de er alle modeller for firmaet LUXUX, der sælger netop festkjoler og gallakjoler til danske piger og ungmøer.

Festkjoler i mange størrelser

Uanset om du er en bette ting i en størrelse 30 eller en stuur og dejlig sag i en størrelse 60, har LUXUX kjolerne, der får dig til at se dårende dejlig ud. Og lad os nu bare være enige om, at trods evt. præferencer for den ene eller den anden størrelse: En nyvasket og kæmmet kvinde i en gallakjole er altså bare et dejligt syn!

Og det er da skønt, at der er sådan en herlig kjolebutik, der fører et bredt udvalg uanset størrelsen og livvidden, ikke?

Mærker i gallakjoler

Firmaet sælger kjoler fra deres egen kollektion – LUXUX – og fra kendte mærker som Prom Couture – Belle Epoque (plussize mærke) –  Luxuar  – Gino Cerutti. Især Gino Cerutti er jo meget kendt for deres skønne designs og herlige farver – og hvem vil ikke gerne ses i kjoler fra dem?

LUXUX sælger i øvrigt også konfirmationskjoler, hvis du er i markedet for kjoler til den aldersklasse. De holder til i Vester Hassing tæt ved Aalborg, og deres smukke kjoler sælges også fra en række forhandlere rundt omkring i Danmark. Alt det kan du se meget mere om, hvis du besøger deres hjemmeside: http://luxux.dk/