Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Vil du have en afslappet, stille og rolig ferie? Prøv en bondegårdsferie

Når mange tænker på ferie, tænker de fleste storby og vilde oplevelser. Men vil man gerne bare have max afslapning med familien, er der mange andre muligheder. Eksempelvis en ferie på en bondegård – mere afslappet bliver det altså ikke.

Hvad indebærer en bondegårdsferie?

Denne slags ferie indebærer ikke som sådan noget specifikt. Udover at man naturligvis befinder sig på en bondegård lidt ude på landet. Det er sådanset bare at lave de ting, man har lyst til i de dejlige, naturlige omgivelser. Bor man i et bymiljø, er det især rart at komme væk på denne måde. For stemningen er helt anderledes på landet.

Om sommeren kan man virkelig nyde naturen. For når man er på en bondegård, er denne som regel omringet af natur. Marker, skove, store græsarealer og meget mere. Alt dette giver god anledning til leg og motion for hele familien. Om aftenen kan man samles udenfor, rundt om spisebordet. Og her kan man sådanset sidde lige indtil solnedgangen – og længere endnu. Især hvis det er en god, varm sommer. Det er bare med at nyde det, så længe man kan. Har man børn, vil man uden tvivl skabe dejlige minder sammen.