Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Drømmen om den store gevinst

Pas nu på, at det ikke udvikler sig til regulær ludomani, advarede min kone, da jeg fortalte hende om den spilleklub, vi har oprettet på det fodboldhold, hvor jeg spiller. Vi er en flok halvgamle gutter, der fortsætter med at spille fodbold i en oldboys turnering, selv om vi alle sammen har rundet de 35 år.

Bare rolig, kunne jeg med rette berolige min bedre halvdel, for jeg har aldrig for alvor været spillegal, og de indsatser, vi lægger på bordet i oldboys klubben, er faktisk af ganske beskeden størrelse for den enkelte, og indtil nu har vi da vundet så tilpas mange gange, at vi har balance i regnskabet.

Det startede med, at vi oprettede en ganske almindelig tipsklub, men det blev for kedeligt bare at udfylde tipskuponer, og derfor begyndte vi at spille Oddset, hvor der er lidt flere udfordringer. For der er jo tale om en afvejning i forbindelse med hver eneste kamp. Her skal man jo ikke kun gætte på, hvilket hold der vinder, men man skal derimod veje de odds, der tilbydes, op mod det udfald af kampen, som man selv finder mest sandsynligt.

Det gør det mere spændende at følge med i de kampe, man har spillet på, og nu hvor vi spiller i flere forskellige bookmakerfirmaer, er det jo også en udfordring at finde frem til, hvem der tilbyder de bedste fodbold odds. Det er en del af spilleriet, som vi går temmelig meget op i, og vi har mange diskussioner om oddsene i omklædningsrummet efter træningen.

I ganske lang tid holdt vi os til udelukkende at spille på Oddset, og det havde vi det vist alle sammen ganske godt med, men på et tidspunkt nævnte en af de andre, at man jo også kunne begynde at spille hos et andet bookmakerfirma, for så kunne vi score den odds bonus, som de fleste firmaer giver til nye kunder.

Det spørgsmål havde vi faktisk lidt diskussion om, for en af de andre på holdet er statsautoriseret revisor, og han var umiddelbart i tvivl om, hvordan det er med beskatning af sådan en bonus, for den er så stor, at den går ud over bagatelgrænsen. I den diskussion endte det med, at vores revisor fik til opgave at undersøge de skattemæssige forhold i forbindelse med sådan en bonus, for vi var enige om, at vi ikke havde lyst til at overtræde nogen regler.

Det undersøgte han så inden vores næste træningsaften, og han kunne fortælle, at hvis vi holdt os til at spille hos de registrerede bookmakerfirmaer, så er der ingen problemer med sådan bonus, for så fungerer det på samme måde, som hvis man vinder i tips eller lotto, idet skatten er trukket fra, før gevinsten udbetales.

Det var betryggende at høre, og vi startede så med at spille hos Bet365, som jo er en af de store og anerkendte spiludbydere. Siden har vi udvidet spekteret og spiller hos flere forskellige firmaer, men vi holder os til dem, der er registreret hos den danske spillemyndighed.

En gut jeg kender – han spiller så meget, at han nogle gange er nødt til at låne penge for at kunne spille:

http://kviklaan-info.dk/laan-penge-hurtigt/