Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Elbiler, rust og beskyttelse

Når du nu skal have din bil til undervognsbehandling, så er du helt sikkert lidt irriteret over den udgift, som det medfører. Jo, det klart. Det er et greb i lommen, som ingen i virkeligheden bryder sig om. Men i stedet for at tænke på, at det koster penge at få lavet den bedste undervognsbehandling, så skal du tænke på følgende:

Du forlænger din bils levetid – bogstaveligt talt. Hvis bilen ikke får den nødvendige rustbeskyttelse, så risikerer du ikke kun, at den er usikker. Du risikerer også, at det bliver endnu dyrere for dig, når rustskaderne skal udbedres. Får bilen derimod den rigtige rustbeskyttelse, så har du både en sikker bil, der kan holde til vejrforholdene her i landet (meget fugtigt klima og meget sand og salt på vejene om vinteren.), og som er sikker at køre i. En ekstra bonus er, at en undervognsbehandling også støjdæmper din bil.

Sikrer bilens værdi

Med god undervognsbehandling, så sikrer du faktisk også, at bilens værdi forbliver høj. Det er jo indlysende: En velholdt bil er nemmere at sælge dyrt end en dårlig holdt. Men fordi du fik sendt bilen til undervognsbehandling fx hjemme på Fyn, så vil brugtvognsforhandleren faktisk godt give flere penge for den. Det er nemlig nemmere for ham at sælge en bil, der ikke skal have forskellige syn og behandlinger. Ingen køber af en brugt bil gider at bruge tid på det lige efter købet.

De vil ud og køre i bilen – nyde den – og så tager de det sure bagefter. Så, selvom det er surt, så sørg for at bilen får rustbeskyttelse, inden du sælger den videre. Du får simpelthen mere for den! Du og brugtvognsforhandleren bliver begge to glade. Og det gør den kommende køber også. Så du har – kort sagt – intet at tabe. Du får pengene igen – og du kan glæde dig over, at du har gjort en ny bilejer og brugtvognsforhandleren glade.

Service, pleje og Tectyl

Når du sørger for, at din bil er velholdt – både med servicetjeks, rustbeskyttelse med Tectyl og regelmæssig skift af olie eller bremsevæske, så gør du dig selv en stor tjeneste: Din bil forbliver sikker. Og ja, da du og din familie ofte kører ret langt i den – fx på ferie i Alperne – så skal den være helt sikker. Du prioriterer derfor servicetjekket. Men også undervognsbehandlingen. Den fungerer nemlig også som et skjold imod salt eller sand – eller hvad det nu kan være, de spreder på vejene nede i  fx Østrig. Jeres sikkerhed har jo førsteprioritet. Så det er meget fornuftigt af dig. Samtidigt, så er der endnu en stor fordel:

Selv forsikringsselskaberne er glade

Dit forsikringsselskab bliver mere og mere villig til at sænke prisen på bilforsikringen, fordi du beviser, at du er en ansvarsfuld bilejer og sørger for, at bilen får den bedste undervognsbehandling, du kan give den. Og er der en bedre gave at få, end at din bilforsikring ikke koster lige så meget i år, som sidste år?

Endelig, så er der jo den faktor, at du godt kan lide din bil. Den skal ikke udskiftes, så længe du kan undgå det. De jævnlige undervognsbehandlinger sikrer, at du kan køre i din bil i lang tid. Den sure udgift er derfor godt givet ud. I øvrigt skal du huske i fremtiden, at elbiler også skal rustbeskyttes!