Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Fra oliefyr til varmepumper!

Fra sort til grøn energi!

Fra miljøsynder til miljøvenlig!

Diskussionen om hvordan vi begrænser co2 udslippet har været diskuteret i mange år og været hovedemne på adskillige klimatopmøder – dog uden at enderne er nået helt sammen til glæde for miljøet. Der er store lande med forskellige interesser på spil, som af forskellige årsager ikke bare ønsker at omlægge til grønne vedvarende energikilder. Skal vi vælge olie, kul eller gas, eller skal vi i fremtiden vælge at fx at opvarme vores bolig med jordvarmeanlæg og varmepumper?

Varmepumpe anlæg – et godt valg for miljøet og dit varmeregnskab

Diskussioner, som foregår på højt plan, kan synes langt væk fra din hverdag, men rent faktisk er der noget, som du selv kan gøre for at begrænse co2 udslippet ud fra de valg, som du foretager i dit liv. Står du foran og skal udskifte dit oliefyr, har du alletiders mulighed for at gå fra en sort miljøbelastende energikilde til en grøn miljøvenlig energikilde. Oven i købet kan det være en god investering ikke kun for miljøet, men også for din privatøkonomi, da der er penge at spare ved at investere i et jordvarmeanlæg fx i form af et varmepumpe anlæg.

Brug for mere info om varmepumpe?

http://varmepumpeoversigten.dk finder du mere information og nyttige links, som du kan bruge, når du skal afgøre, om en varmepumpe er et godt bud på, hvordan du bedst og billigst får varmt vand og opvarmning af dit hus. Selvom du selv kan læse dig til meget, bør du altid søge råd om varmepumper hos en autoriseret forhandler og installatør, så du er sikker på at opnå den optimale løsning i forhold til dit hus. Faktisk er det ikke tilladt selv at installere en varmepumpe – ikke engang hvis du er en dygtig handyman.