Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Kreditkort lån

Et kreditkort lån giver dig mange gode, billige muligheder. Hvis du har brug for et lille lån, kan det være nyttigt at tage det gennem dit kreditkort. Du kan normalt underskrive dit lån gratis, og du vil ofte have mange rentefri dage, hvor du ikke vil betale renter af lånet. Det giver dig mulighed for at få et gratis og billigt lån.

Der er rigtig mange mennesker, der tager et lille lån til skyhøje renter gennem et forbrugerlån såsom SMS-lån eller kviklån. Du behøver ikke gøre det med et kreditkort. Desuden er renten på kreditkortlånet bedre end den pågældende forbrugerkredit, hvis du går over dagene rentefrit. De betaler kun for dage, der går ud over rentefrie dage.

Disse fordele omfatter kreditkort følgende:

  • Kredit
  • Rentefrie dage
  • Intet årligt gebyr
  • Internationalt betalingskort

Et kort som du kan bruge på dine rejser og en høj grad af fleksibilitet økonomisk.

Samlelån

Du kan normalt låne op til 50.000 kr., og hvis du betaler pengene tilbage inden for de rentefrie dage, kan lånet endda være gratis. Med et samlelån inddriver du alle dine lån for et lån og reducerer din gæld. Du betaler alle dine dyre små lån. I det lange løb betaler du mindre renter og reducerer dermed din gæld. Et banklån er normalt billigere end et forbrugslån.

Men lad dig ikke narre. Du skal stadig arbejde hårdt for at slippe af med din gæld. Et kombineret lån vil ikke fjerne meget af din gæld, men det vil hjælpe dig med at sænke den. Du betaler mig ikke en øre tilbage. Du skal bare tage lånet tilbage og spare penge i fremtiden.

Men det er din motivation at tage det ekstra job og spare ekstra i budgettet, det vil fjerne din gæld. Du kan inddrive kreditter for at motivere den til at slippe af med din gæld. I luksussagen bruger de også det såkaldte globallån.