Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Lån penge – Hvordan?

Når du skal låne penge, så skal du kigge på den totale rente du skal betale i lånets løbetid. Derudover så skal man være opmærksom på hvor længe afbetalingen foregår over, samt selvfølgelig om du har råd til at betale af på lånet du har fået oprettet.

Der findes adskillige måder hvor på du kan låne penge idag. Fælles træk for dem alle, er at du typisk vil have pengene indenfor kort tid. Du kan se her hvilke lån typer du kan vælge:

Lån penge uden sikkerhed

Som du nok har opdaget, så har du mange lånemuligheder, og det bedste er, at du kan låne penge uden sikkerhed: Lån-sikkerhed.dk. Lån penge online så slipper du for at stille sikkerhed for lånet i form af pant og øvrig dokumentation. Du kan endda låne penge uden kreditvurdering, og så har du kontanter, eller det aktiv du ønsker dig inden længe. Faktisk så er det helt ekstraordinært billigt at optage et lån idag, dette bør du også have med i dine overvejelser, når du går med tanker om at låne penge.

Sammenlignet med tidligere er renten nu så lav, at du kan udnytte det, hvis du har en fast indtægt. Modtager du kontanthjælp eller dagpenge, tæller det faktisk som fast indkomst, når vi snakker online lån. Fast indtægt  eller på anden måde er sikret en mulighed for at betale pengene tilbage, som du låner.

Lån penge nu og her

Lån penge nu og her: Kviklån-info.dk, fordi du har et behov der skal opfyldes, og lån aldrig penge hvis du ikke har nogen grund hertil. Det er en dårlig vane og gør oftest, at man lever over evne. Hvilket kan sammenlignes med at tisse i bukserne – det varmer godt i starten, men bliver efterfølgende en meget stor irritationsfaktor.

*Debitorrente udregnes per periode ved Kviklån, da Kviklån tilbagebetales typisk indenfor 30 dage. Samtidig er debitorrenten variabel og skal derfor ses som et estimat, der ikke vil passe alle lånebeløb, perioder m.m.

Billån

Med et billån kan du faktisk få råd til meget mere, end du blot går og tror. Du kan faktisk få råd til den bil (internt link), du gerne vil have. Det kan være, at du har brug for en stor og ny familie bil, fordi jeres familie medlemmer pludselig fordobles. Det kan også være, at børnene er flytte hjemmefra, og nu vil du og din partner have en mindre og mere økonomisk bil. Der er altså rigtig mange senarier, hvor der faktisk kan betale sig at købe en ny bil, selvom det måske virker ulogisk. Hvis du tager et billån i banken, så kan du lave en aftale med din bankrådgiver om, hvordan din tilbage betalingsplan skal forløbe.

Det vil altså sige, at du og din bankrådgiver lægger en plan for, hvordan det er billigst for dig at få den bil, du gerne vil have råd til. Selvom din økonomi måske ikke er den bedste, kan det faktisk godt være, at du har råd til at købe ny bil. Nogle gange kan det faktisk være den bedste løsning for dig. Så hvis du overvejer, om du skal have en ny bil, så vil det være en rigtig god idé for dig at tage en snak med din bankrådgiver.

Forskel på billån

Der er stor forskel på de billån man kan få i dag, og det kommer også meget an på, hvilken bil du skal have. Hvis du køber en helt ny bil, så kan du afbetale på bilen i op til ti år, dette kan du dog ikke, hvis bilen er brugt. Derfor er der forskel på, om du køber en ny eller brugt bil, og det er faktisk ikke altid billigst at købe en brugt, selvom det måske virker mest logisk.

Hvis du køber en brugt bil, så har du mindre tid til at betale den tilbage på. Man plejer som udgangspunkt at sige 10 års minus den brugte bils alder på lånetidspunktet. Derfor er der rigtig mange ting, du skal huske på, hvis du skal have ny bil, og der er det godt at tage et kig på markedet.

Du kan i samarbejde med din bankrådgiver finde ud af, hvilken bil der er billigst for dig. Det kan være svært selv at overskue, og derfor er det en god ting at snakke med din bankrådgiver. En anden løsning er at tage et hurtigt lån. Man kan tage et hurtigt lån på op til en kvart million kroner.

Dette gør, at du faktisk har råd til at købe den bil, du gerne vil have, lige med det samme med det billigste billån. Med et hurtigt lån får du dine penge direkte ind på kontoen efter blot få minutter. Dette gør, at du kan købe den bil du gerne vil have, lige med det samme. Du behøver ikke gennemgå en masse besvær og vente tid. Nej, du kan få den bil du gerne vil have, lige med det samme.

Billån, find det rigtige billån idag

Der er mange ting, man skal overveje, hvis man gerne vil have ny bil. Derfor er det vigtigt, at man tænker over hver en lille ting, og ser på sin økonomi. Selvom det virker ulogisk kan det faktisk være billigst for dig at købe en ny og dyre bil, end en brugt og billig bil. Tænk dig om, så skal du nok få den bil, du gerne vil have og overvej evt. et billån uden udbetaling.

Finansrådet har været inde og kigge nærmere på danskernes lånemønster, dette kan du læse mere om her. Vælg også altid det billigste billån uden udbetaling fra Santander: Trygt.dk i denne proces, så skal du nok ramme rigtigt!