Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Brætspil skabt efter film eller bog – en god mulighed

Der er mange forskellige, spændende brætspil man kan vælge i mellem, når det kommer til en hyggelig spilleaften. Udvalget er stort og der er faktisk noget for enhver smag. Man kan let føle, at der er så meget at vælge i mellem, at det kan være svært at beslutte sig.

Et godt valg er at gå efter de brætspil, som er skabt efter en film eller bog. Hvis man så har læst bogen eller set filmen, vil det helt klart være sjovere at spille spillet. Især hvis der spørgsmål om en af delene, så har man også helt klart en fordel der.

Selv hvis man hverken har set, læst eller hørt om den, vil det dog ikke ødelægge spilleoplevelsen helt. For et brætspil er et brætspil, og de er altid hyggelige at spille med venner og familie.

Ternet Ninja er nu også som brætspil

Der findes mange gode brætspil at vælge imellem. De er alle sammen forskellige, og har hver deres ting, som man kan kende spillet på.

Nogle af spillene er om at holde tungen lige i munden for at vinde, mens de andre er lidt mere afslappende og hyggelige, når det er det, kommer til at sikre sig sejren.

Udover de brætspil, er der dog også dem som er blevet skabt efter en film eller bog. Her er Ternet Ninja en af de mange.

Eftersom Ternet Ninja både er skrevet som en bog og også er blevet filmatiseret, er Ternet Ninja brætspillet for dem som enten har læst bogen eller set filmen. Man kan selvfølgelig spille det uden at have læst den eller set filmen, men det vil nok gøre brætspillet en anelse sjovere at spille hvis man har.

Men hvad er det så lige at selve Ternet Ninja brætspillet går ud på? Det hele er simpelt nok. Man skal som spiller træne med den ternede Ninja. Det vil sige at man skal adlyde hans ordre så hurtigt som muligt, så man bliver den første til at score de fem kastestjerner.