Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Bed and breakfast er populært som aldrig før

I mange år har danskerne foretrukket at leje sommerhuse, campere, bo på hoteller eller kroer, når de skal på ferie. Men konceptet bed and breakfast er også blevet et stort hit blandt danskerne. Bed and breakfast betyder i al sin enkelthed, at man får overnatning og morgenmad med i prisen.

Tit er bed and breakfast-stederne en del af private hjem, hvor ejerne har indrettet noget af deres hus til gæster. Stederne huser som regel ikke mange værelser, så det er en intim og hyggelig måde at holde ferie på. Alt afhængig af hvilket bed and breakfast man vælger, så kan man både opleve at få sit eget badeværelse, men også at skulle dele med andre. Det kommer an på, hvor intim man selv synes, oplevelsen skal være.    

Bed and Breakfast med konkurrencedygtige priser

Bed and breakfast har især gjort sit indtog på grund af de ofte billige priser. Typisk vil man opleve, at en overnatning på et bed and breakfast er noget billigere end en overnatning på hotel eller kro. Derudover så giver det en mulighed for at få en indblik i andre kultures private sfære. Det gælder selvfølgelig kun, hvis man befinder sig i et andet land, men i så fald, er det en unik chance for at opleve kulturen på tætteste hånd og møde de lokale.

Nogle steder kan man også opleve at få serveret aftensmad lavet af værterne. Og hvis man er rigtig heldig, vil maden være lavet af lokale ingredienser, så man kan få lov til at smage den mad, som de lokale typisk spiser.

Bed and breakfast er især udbredt i Storbritannien, men der findes dog også flere steder i Danmark. Her er det dog ikke lige så udbredt som i mange andre lande. De steder der er, er dog ofte yderst hyggelige. Så uanset om man skal på ferie i Danmark eller udlandet, så er bed and breakfast en god mulig ferieform.