Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Søde drømme for de små

Uanset om du er til prinsesseværelser eller testosteronpumpede drengeværelser, er der én ting, du ikke kommer udenom: En god, solid, sikker og sjov juniorseng eller børneseng! Det er altså mange timer,, et barn tilbringer i sin seng, og det skal være en god seng med en god madras – og så skal den altså også være hyggelig, sjov og egnet til at lege i samtidig. Det er simpelthen minimumskrav til en børneseng, hvis du spørger mig.

Juniorseng eller børneseng?

Egentlig skulle man jo mene, at det er to betegnelser for det samme, men noget tyder på, det ikke er. I hvert fald hvis man skal tro en af de butikke,r der sælger rigtig mange senge til børn – hopogleg.dk. Der har opdelt dem i de to kategorier:

  1. http://www.hopogleg.dk/10-billig-borneseng – Børnesenge
  2. http://www.hopogleg.dk/7-juniorseng – Juniorsenge

Nå ja – jeg kan såmænd godt se forskellen, og jeg får associationer til min egen barndom. Jeg havde en såkaldt junoseng, som vel i dag er det, der kaldes for en juniorseng. Dne var blå, og jeg havde den faktisk i mange år. Efterhånden som jeg voksede, kunne den trækkes længere, og hvad der var nok så vigtigt: Sidegitrene kom af, da jeg blev så stor, at det ikke var farligt, hvis jeg kravlede ud af sengen.

Jeg holdt faktisk meget af den seng, kan jeg huske. Det var næsten traumatisk for mig, da jeg skulle af med den, fordi jeg til sidst var vokset ud af den. Heldigvis kunne mine niecer få glæde af den, efter den blev malet rød – passende til piger 🙂

Søde drømme

Børn drømmer jo mindst lige så meget, som de voksne gør. Faktisk er det vigtigt at gørem hvad man kan for at give dem de bedste betingelser for rare drømme, og en sød og hyggelig seng er reelt noget af det mest effektive. En børneseng, der danner rammen om gode stunder med leg og hygge, er det bedste sted at falde i søvn og drømme søde drømme. Sådan er det bare.

Hvilken slags seng sover dit barn i?