Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Drømmen om det stråtækte

Vi skal flytte! Vi bor i et dejligt gammelt bondehus tæt ved Holstebro, men min mand har fået et spændende nyt job på Fyn. Vi er derfor nødt til at flytte. Selv er jeg hjemmegående, så vi har ikke problemer med at flytte. Det er dog alligevel svært at skulle flytte. Vi er glade for huset, vi har nu. Men det er vi nødt til at sælge. Det er et hus med stråtag, og det er forholdsvist ny-renoveret. Vi har brugt tid og kræfter på at sætte det i stand. Ejendomsmægleren siger, at det ikke vil blive svært at få en god pris for det. Det er da rart at vide. Men det er lidt trist alligevel.

Nu skal vi til Fyn

Vi har dog fundet et dejligt hus på Fyn. Det er lidt større end det, vi har, men der er mange ting, jeg gerne vil have lavet om i det. Fx køkkenet. Og taget. Det er et forfærdeligt eternittag. Jeg vil gerne have et stråtag lagt på det. Vi har talt med den fynske ejendomsmægler om prisen. Han er villig til at handle, så hvis vi kan få et godt afslag i prisen, så kan vi få råd til at lægge et ny tag på det.

På Fyn har de styr på stråtag

Derfor er jeg ved at finde ud af, hvad det koster at få lagt et stråtag på Fyn. Jeg tænker, det måske er lidt dyrere end hjemme i Jylland. Hvis jeg ved, hvad det koster, kan jeg måske forhandle et bedre afslag i prisen på huset, vi er interesserede i at købe.
Foreløbigt har jeg fundet adresserne på nogle tækkemænd på Fyn. Jeg har tænkt mig at skrive til dem og spørge ind til priserne, og hvor lang tid det vil tage at få lagt et nyt stråtag. Når jeg har fået svar fra dem, vil jeg kontakte ejendomsmægleren og give ham vores tilbud på huset.