Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Tryk på giftemålet

Hurra – jeg har fundet manden i mit liv – og han har friet til mig!! Jeg er så spændt og lykkelig over, at vi skal giftes og dele vores liv sammen! Vi har boet sammen i et år nu, og det har været det lykkeligste år i mit liv. Han er så sød og hensynsfuld og intelligent, og han får mig til at le hele tiden. Han har beriget mit liv i sådan en grad, som jeg slet ikke vidste det muligt.

Vi har sat datoen til den 26. december, som jo ikke er så langt væk. Vi har ikke planlagt et stort bryllup, men kun for den nærmeste familie og venner, så mon ikke vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed alligevel. En af de første opgaver er at få lavet en smuk bryllupsinvitation. Vi bor i København, så jeg har søgt på trykkeri i København online, men uha der er mange at vælge imellem. Og det er jo en stor ting for os, at det bliver, som vi gerne vil have det, så det er med at tage det rigtige valg. Jeg har kigget på forskellige trykkerier i København og også trykkeri Frederiksberg – og der er både offsettrykkerier og digitalt trykkeri. Jeg ved godt, at det nok er billigst med digitalt tryk, men hælder nok til at få det lavet i offset, da vi jo så har mange flere valg med hensyn til materiale. Jeg kan forestille mig noget kraftigt offwhite papir måske med mønster i, og det kan man jo ikke bruge i digitalt tryk.

Har du nogle erfaringer med trykkeri i København eller trykkeri Frederiksberg? Har du måske erfaringer med et smukt papirvalg, du vil dele? Der er jo så meget at vælge mellem – og det gælder for både trykkerier og materiale, så det er lidt at en jungle at kaste sig ud i.

Næste opgave bliver at finde ud af, hvor vi vil holde festen. Vi skal giftes i en kirke tæt på, hvor vi bor, så jeg skal til at have fundet et sted, som er tæt på os.