Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Vandmaskinen – virksomhedens vandhul og sociale samlingspunkt

Det er efterhånden ved at være godt gammeldags at skulle have sin egen vandflaske med hjemmefra. Det ender ofte med billige løsninger, hvor vandflasken er en genbrugt sodavandsflaske, hvilket egentligt ikke er særligt sundt i længden. Vandflaskerne er ofte lavet af dårlige former for plastik, hvilket medfører en lille smule usunde stoffer i vandet, som man drikker. Derimod er det rigtigt praktisk at anskaffe sig en vandmaskine til virksomheden.

Vandmaskinen er reelt en slags vandfontæne, hvor der altid er mulighed for koldt vand, som kan forfriske én i løbet af en arbejdsdag. En vandmaskine fungerer desuden som virksomhedens moderne vandhul, da det er her mennesker strømmer til for at få noget at drikke. Den bliver et samlingspunkt i frokostpausen, og det er altså en rigtigt god måde at skabe en lille oase, hvor medarbejderne kan få sig en god snak.

vandmaskine

Skab et sociale miljø medarbejderne i mellem

Det sociale (internt link) liv mellem dine medarbejdere er nemlig rigtigt vigtig at gå op i, og det kan kræve en lille smule arbejde, hvis man vil sørge for de optimale rammer for dette. Mennesket er meget præget af en tendens til at køre på autopilot og altså gøre det, som er let og mest lige til. Hvis man derfor sørger for, at det er let og lige til at fylde vand på kroppen, samtidigt med at man får sig en god snak med sin kollega, så vil medarbejderne også i højere grad gøre dette. Det er dét, man skal tænke på, når man overvejer at anskaffe sig en vandmaskine til arbejdspladsen – det er ofte så lavpraktiske løsninger som dette, som virkeligt kan gøre et stort udslag i løbet af en arbejdsdag.

Sundheden følger

Dernæst er det sundhedsmæssige aspekt også relevant at inddrage. Det lægger sig meget opad det ovennævnte, nemlig at mennesket er et vanepræget væsen. Hvis du som arbejdsgiver sørger for, at dine medarbejdere har let til at kunne drikke mere vand, så vil de naturligt begynde på dette. Derfor kan du aktivt være med til at præge dine medarbejderes sundhed med en vandmaskine. På Waterbreak.dk kan du se et udvalg af vandmaskiner, hvor du også kan finde ud af, om dette er noget for din arbejdsplads.