Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Webhosting og hastighed

Hurtigere og hurtigere – det kan siges om de internetforbindelser, som danskerne råder over. Der er sket meget, siden vi sad med 9.600 baud modems og lyttede til hyletonerne, mens modemmerne lavede de obligatoriske handshakes, før forbindelsen var oprettet. Nu har folk 50, 100 eller endnu flere Mbit forbindelser, og det betyder, at der pludselig begynder at komme fokus på, hvor hurtigt en hjemmeside egentlig svarer. Det ved Google også, og det er ved at være længe siden, de indførte en tilføjelse til deres algoritmer, der måler og vurderer hurtigheden af en hjemmeside. Og endnu vigtigere: Hastigheden på din hjemmeside har indflydelse på din ranking!

Vælg en god webhost

Det er vigtigt, at din hjemmeside ligger hos en god webhost, og er dit marked Danmark, bør du gøre alt for at sikre, at hjemmesiden også er hostet i Danmark, da det giver de hurtigste svartider for dine danske kunder. Der er mange gode webhosts i Danmark – en af de bedste og samtidig billigste er UNOEURO

Få hastighedsoptimeret din hjemmeside

Når din hjemmeside eller webshop er parat og online, bør du – hvis du er seriøs med din forretning – få gjort alt, hvad der er muligt, for at gøre den  hurtig for dine gæster! Alle elsker en hjemmeside, der svarer hurtigt, og hvor man ikke skal sidde og vente på, at hele siden indlæses, før man kan gå i gang med at læse, købe osv. Det er en opgave for fagfolk at hastighedsoptimere, og her er for eksempel Kim Tetzlaff et godt bud.

Du kan selv sørge for, at dine billeder og dine grafikfiler er så komprimerede, som det er muligt uden at give køb på kvaliteten. Sørg også for at undgå alt for mange kald til eksterne tjenester, der blot vil sløve din hjemmeside unødigt.

Når det er gjort, kan du kontakte Kim Tetzlaff og bede om et tilbud på at superoptimere din hjemmesides hastighed. Det er en engangsinvestering, du kan høste af i årevis!