Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Hvad betyder tarotkortene?

Det sker, at jeg bare ikke kan motivere mig selv til at komme i gang om morgenen. Du ved tankerne myldrer, og jeg har ikke taget tid til at få planlagt min dag. Det er aldrig en god start for mig, når det sker. Det ender nemlig ofte med, at dagen bare smuldrer væk fra mig, og jeg ender med en følelse af dårlig samvittighed, over at jeg ikke fik udrettet noget som helst. Jeg er en af de personer, der har brug for at planlægge og have klare mål. Realistiske mål. Har jeg ikke faste rammer, og får jeg ikke tilrettelagt min dag, så går det altså i fisk for mig.

Er ret aktiv

Det har måske i virkeligheden noget at gøre med, at jeg også er et meget aktivt menneske. Jeg har altid mindst 3 projekter, som jeg arbejder på. Jeg har altid noget, jeg lige skal nå. Så når jeg oplever de der dage, hvor jeg bare ikke kan motivere mig selv, så har jeg efterhånden lært at tage det roligt, og ikke gå i panik over min inaktivitet. Jeg ved nemlig nu, at det er ok at tage en dag, hvor tingene smuldrer. Det var ikke før end for et par år siden, at jeg opdagede det. Sådan lidt ved et tilfælde. Men ikke et tilfældigt tilfælde. Jeg fandt nemlig ved et tilfælde en lille annonce for tarotkurser. Jeg har altid været tiltrukket af det mystiske og lidt uforklarlige. Så jeg tænkte, at et tarotkursus var lige noget for mig. Jeg meldte mig til kurset – og det er jeg altså glad for. Også selv om det mystiske og uforklarlige meget hurtigt blev taget væk fra mig. Kurset var sådan et basalt introduktionskursus: Hvad betyder de forskellige tarot kort?

Hvordan bruger man kortene

Hvordan kan man bruge dem? Hvordan kan man fortolke dem? Det var også et sjovt kursus. Jeg lærte nogle andre meget søde kvinder at kende. Men det, som jeg blev allermest glad for, var at lære, at jeg kan bruge et tarot kort til lige at tænke efter endnu en gang, inden jeg kaster mig ud i alle dagens planlagte aktiviteter. Og det er altså sundt – lige at stoppe op og sige til sig selv: Hvad har du gang i? Skal det være nu, eller er der et bedre tidspunkt? Ja, det er nok det mest værdifulde, jeg fik fra tarotkurset. Jeg har lært, at det er sundt at være med i processen.

Effektiv uden stress

At man godt kan være effektiv og få resultater, uden at man hele tiden presser på. Og er der noget, jeg havde brug for på lige præcist det tidspunkt, så var det at lære ikke at presse mig selv synder og sammen. Derfor vil jeg anbefale – meget varmt – at du følger et tarotkursus, hvis du presser dig selv. Vi lever i et samfund, hvor der i forvejen lægges meget store pres på os. De kloge eksperter fortæller os ofte, at stress er ved at blive en folkesygdom. Vi skal simpelthen lære at stoppe op en gang imellem og tage tiden, vi har brug for. Til at tænke os om endnu en gang. Kan godt anbefale https://www.tarotkurser.dk/