Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Drømmen om det fede look

At være swag eller have det fede look – det er drømmen for mangen en ungersvend og sørme også ældre udgaver af hankønnet. Og i dag er det slet ikke ualmindeligt, at mænd og store drenge bruger ganske mange penge og megen tid på at se godt ud. Det kan være alt fra skønhedsbehandlinger over plastisk kirurgi til tøj og – ikke mindst – smykker!

Modsat behandlinger varer smykker jo nærmest evigt, og de er jo alt andet lige en hel del billigere end for eksempel kirurgi. Faktisk er det i dag muligt at forfølge drømmene om at se godt ud med smykker til mænd via det evigt populære internet.

I Norge – hvor jeg sidder på en opgave lige nu – faldt jeg over denne butik med “Smykker til menn”: Marjoe.no, og jeg surfede en del rundt, for der var godt nok meget at vælge mellem, og norsk kan man jo godt læse som dansker. Og så var det, jeg opdagede, at der sørme er tale om en norsk udgave af en dansk smykkebutik på nettet 🙂

Mandesmykker som gave

Jeg har en del venner med fødselsdag i maj, og da jeg ikke kommer hjem til Danmark før i begyndelsen af juni, må jeg jo finde på et eller andet som gave til dem. Og så var det da nærliggende at købe mandesmykker hos Marjoe og få dem sendt direkte til mine venner på dagen.

Jeg ringede til butikken og talte med en super flink fyr, der hed John (jeg tror, det er ejeren), og jeg fik ham listet til at sende de enkelte herresmykker afsted, så der er størst mulig chance for, at de kommer frem på selve fødselsdagen til de respektive modtagere. Det er da kanon god service, synes jeg. Og fragten er oven i købet gratis – eller inkluderet i prisen, om du vil.

Nu vil jeg jo ikke skrive her, hvad jeg købte til dem hver især, for de læser sgu nok med her, og så er overraskelsen jo gået lidt fløjten. Men jeg kan da lige vise, hvad jeg faldt for til mig selv:

 

Tungstensmykker

Hvad siger du så? Læderarmbånd med tungsten! Det er simpelthen så flot, og jeg er helt vild med tungsten. Jeg synes, der er noget meget maskulint over dem, og så kan jeg godt lide ideen om, at de er lavet af et grundstof: Wolfram. De bliver heller ikke ridsede særligt nemt, og det er da vist en god egenskab for smykker til mænd 🙂

Nuvel – det blev en dyr omgang, for selvom Marjoe.dk er ret billige, var der mange at bestille til. Men pyt med det. Dels tjener jeg kassen her i Norge, og dels har mine venner sgu fortjent noget ordentligt i gave. Og det har jeg altså også selv fortjent – derfor købte jeg armbåndet med til mig selv.

Nu behøver hverken jeg eller gutterne at drømme om det fede look: Vi har det med smykkerne nu 🙂