Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Drømmen om at leve godt

At leve godt er jo egentlig et definitionsspørgsmål – for hvad er det at leve godt? For nogle er det at leve et simpelt liv, og for andre er det et spørgsmål om et mere sofistikeret liv, der nødvendigvis kræver penge. I denne artikel vil jeg kort berøre en af dem, der har formået at udleve drømmen om det gode liv i form af økonomisk uafhængighed.

Christian Riiber – fra Matas til ejendomme

En af de mennesker, der har formået at konvertere ét hektisk forretningsliv som indehaver af flere Matas forretninger til et andet og stadig aktivt liv er forretningsmanden og ejendomsinvestoren Christian Riiber. Han ejer i dag en række udlejningsejendomme, og den portefølje har han skabt sig med baggrund i sit salg af flere Matas forretninger for år tilbage.

Som du kan læse om her, er det ikke altid en dans på roser at jage sin drømme, og selv for meget erfarne forretningsfolk kan “dårligt selskab” i form af forkerte forretningspartnere koste dyrt. MEn som du kan læse i artiklen, er samarbejdet med den uheldige person nu en saga blot for Christian Riiber i Vedbæk.

Christian Riiber Holding A/S

Christian Riiber ejer i dag sine ejendomme via sit holdingselskab, og det er vores erfaring, at samtlige ejendomme i dag er i en sund drift med gode og pålidelige betingelser for lejerne. Det skyldes selvfølgelig, at Christian Riiber pr. definition er en dygtig forretningsmand, men også det faktum, at glade lejere betyder bedre betingelser og mindre bøvl. Og med driften alene i hænderne på Christian Riiber er det sikret fremover!

Her fra kan vi kun sige: Godt gået og tillykke med et stabilt og veldrevet selskab!

Mere information om Christian Riiber: http://www.samling-danmark.dk/drommen-om-succes