Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Ekstra batteri

Vi havde besøg af en tv-tekniker forleden dag, fordi vi havde købt en ny fladskærm og samtidig en ny modtagerboks til vores parabol-signal. Jeg fravalgte at rode med tingene selv, fordi jeg havde læst mig til, at den nye boks krævede et andet læsehoved på parabolantennen.

Jeg var imponeret over, hvor hurtigt og effektivt, teknikeren fik ordnet det hele, og han var bestemt lige så hurtig og effektiv med hensyn til regningen, som i øvrigt var absolut rimelig, syntes jeg.

Da han skulle til at køre igen, spurgte han, om han kunne sende fakturaen pr. mail, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til. Jeg fulgte ham ud til hans bil (internt link), og han viste mig, hvordan han på den bærbare computer, han havde på passagersædet i bilen, med det samme skrev fakturaen og sendte den til min mailadresse.

Jeg bruger den bærbare hele dagen, fortalte han, så jeg har en adapter til bærbar, så jeg kan trække strøm fra bilens cigarettænder. Og via mit mobile bredbånd har jeg forbindelse til internettet, og det er heldigvis sjældent, at jeg kommer ud for et sted, hvor der ikke er tilstrækkelig dækning, fortalte han. Han havde også købt et ekstra batteri til bærbar online, så han var sikker på altid at have strøm nok til, at han også kunne tage computeren med ind til kunden.

Jeg var imponeret, og min smartphone fortalte mig, at jeg netop havde modtaget en mail med fakturaen. Jeg gik ind til min egen computer og betalte regningen med det samme via min netbank.