Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Få den perfekte idylliske bondegårdsferie i børnehøjde

Leder du efter en ferie, hvor både voksne og børn kan få en på opleveren og samtidig få slappet af og koblet fra? Så kan svaret være en bondegårdsferie i vores skønne, lille Danmark.

Med en hektisk hverdag gælder det om at få ladet kræfterne op i ferien. Mange tager på udlandsferie for at opleve. De får masser af gode minder, men de trænger ofte blot endnu mere til ferie, når de kommer hjem fra rejsen.

Med en bondegårdsferie for hele familien kan du komme tilbage til de danske rødder – få en fornemmelse af den skønne Morten Korch idyl.

Fra jord til bord i børnehøjde

En bondegårdsferie er både lærerig, spændende og afslappende.

Børnene kan være med til at fodre og passe dyrene. De ser dem helt tæt på og kan kæle med dem. Det giver et godt og lærerigt indblik i, hvordan verden fungerer og hvordan maden starter i jorden og ender på spisebordet.

Børnene kan smøge ærmerne op og være med i nogle processer, som de måske kun ar hørt om. De nysgerrige børnesind suger al den nye viden og lærdom til sig.

Slap af, mens børnene hygger sig med dyrene

De fleste børn er naturligt draget af og fascineret af dyr. Ved en bondegårdsferie kan de virkelig få stillet deres nysgerrighed omkring de mange spændende dyr, der indgår i det danske landbrug.

Jer, forældrene, kan læne jer tilbage og slappe af, mens børnene hygger og snakker med de mange dyr.

Flere steder kan man tilvælge morgenbuffet til ferien. En lækker, rolig morgen hver dag, hvor maden bliver serveret og der bliver ryddet op og vasket op efter jer. I kan tilbringe så meget tid, som I har lyst til ved dyrene. Bare være til stede i nuet, som familie. Få en harmonisk ferie i børnehøjde, med fantastiske minder som I altid vil kunne huske tilbage på.

Vil I gerne have et afbræk i løbet af ferien, er det altid muligt at tage ud og se de lokale omgivelser og snuse til mere dansk kultur og historie.

Der er desuden masser af forlystelsesparker rundt omkring i landet, hvis børnene gerne vil ud og have sus i maven.

En bondegårdsferie i Danmark er en ægte familieferie, hvor nærværet og samværet er i højsædet. Det er en familieferie, der både byder på gode minder, idylliske stunder, lærerige oplevelser og tid til at koble fra.