Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Tights til en mand

Min kære mand har snart fødselsdag. Han bliver 50 år! Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden bliver af… Men det er jo godt. Vi har et godt og aktivt liv sammen og har stadig mange oplevelser, vi har talt om at dele. Min mand har mange interesser. Alt lige fra at bygge på sin snart imponerende whiskysamling til at spille golf blandt meget andet. Han har alt indenfor golfudstyr, så det er jo nok ikke lige i det område, jeg kan finde noget til ham. Til gengæld er han begyndt at gå i motionscenter og løfte vægte. Jeg har hørt ham tale om et brand, der hedder 2XU. De har tights til både mænd og kvinder og skule være noget af det mest eksklusive på markedet.

Spandex?

De har mange designs og farver. Det, der gør dem specielle, er, at de har et højere indhold af spandex i deres materiale. Det skulle angiveligt give større støtte til dine muskler, når du laver din workout. Min mand er meget høj, og jeg har hørt, at de faktisk også har specielle modeller til både høje og lave mennesker. De er bestemt ikke de billigste på markedet, men du får jo som oftest, hvad du betaler for J Så måske ikke jeg skal kigge på et par 2XU tights til ham!

Jeg har været online for at kigge på de her specielle tights, og de ser nu altså rigtig lækre ud. Jeg er bange for, at jeg er nødt til at kigge nærmere på et par til mig selv også. De har faktisk et par rigtig lækre 2XU tights til kvinder – i PINK! med hvidt logo. Super chic! Jeg kan da lige se os i gym sammen med vores toplækre tights .

Den er i vinkel

Nå, men så er den vist i vinkel. Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvilke af hans livretter, jeg vil servere for ham, når vi fejrer hans fødselsdag bare os to. Den store fest for venner og familie tager vi engang i november. Pyha – nok at se til. Jeg kan da købe tights om ikke andet.