Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Leg til tvillinger

Det er noget af en udfordring, vores datter og svigersøn pludselig stod overfor, da det viste sig, at vores datters graviditet handlede om tvillinger og ikke bare en enkelt baby. De blev bestemt meget glade, men de erkendte også, at det jo ikke ligefrem bliver billigere af, at der skal dobbelt til af al ting, når det er tvillinger, der melder deres ankomst.

Men de klarer det fint, og vores datter er heldigvis meget økonomisk bevidst, så hun har købt en masse babytøj og sengetøj brugt, idet hun fandt ud af, at man sagtens kan finde den slags ting på nettet, hvor mange private sætter dem til salg, når deres egne børn er vokset fra tingene.

Og nu er tvillingepigerne nået i den alder, hvor de har et stigende forbrug af legetøj, så deres mor er også begyndt at købe brugt legetøj, som hun gør grundigt rent, før pigerne får det i hænderne. Her for nylig købte hun en pænt stor kasse fyldt med forskelligt legetøj til babyer. Der var en del bløde tøjdyr fra Lilliputiens, som faktisk så ud, som om de aldrig havde været brugt. Så afsenderen har givetvis vasket dem først.

I kassen var der også forskelligt andet legetøj, blandt andet flere puslespil og andre ting af mærket Djeco, som jo også er et kvalitetsmærke. Og i kassen fandt vores datter så også en plasticpose, der var fyldt med forskellige sjove hånddukker, som pigerne hviner lykkeligt over, når deres mor eller far sidder og leger dukketeater med dem.