Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Smukke ting til hjemmet

Min kone er det, jeg kalder for en “pysse-nusse-kvinde”, når det handler om at skabe hygge i vores hjem. Hun er det på den gode måde – helt bestemt. Men hun bruger godt nok mange ressourcer på at skabe de der små hyggekroge og hjørner, som hun elsker så højt. Og – uden at ville citeres for det – må jeg indrømme, at jeg faktisk godt kan lide det.

Brugskunst er jo mange ting

Normalt forbinder jeg brugskunst med sådan noget masseproduceret skrammel, men min søde Heidi har lært mig, at det ikke handler om det, du køber – men om måden, du bruger det på. For eksempel har hun lige købt en sættekasse som denne her:

2015-06-30_11-38-49

Den har hun købt på en webshop, der hedder L-Living Brugskunst – og det er et af hendes foretrukne steder på nettet. Hun har så sat små tørrede blomster i sammen med små billeder af vores børn. Jeg kunne ikke lige tage et billede af det, da mit kamera strejker – men det ser altså sødt ud.

Mit kongerige er jo mere haven, hvor jeg elsker at skabe en god stemning, og det udnyttede Heidi forleden, da hun kaldte mig til computeren og viste mig, at hendes yndlingsbutik også har en masse til haven.

Havepynt en mas

Nå – OK så da. De der L-Living har faktisk nogle ret lækre timn til haven i deres afdeling for havepynt: https://www.l-living.dk/shop/havepynt-5s1.html, og jeg endte med at købe:

2015-06-30_11-44-31

Jeg har nemlig noget med frøer, og når jeg ser sådan en sød fætter med krone på til bare 115 kroner, er der ingen vej udenom. Jeg købte faktisk to, når jeg nu var i gang.

Hvordan har I det hos jer med brugskunst, boligindretning og den slags? er det mor, der bestemmer – eller er I lige om det?