Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

To drømme jeg har

Denne artikel er skrevet af Inge Lise, som har sendt den til os:

Jeg har to drømme, som virkeligt fylder meget i mig. Den ene drøm afhænger af den anden, og jeg er nødt til at have den første drøm opfyldt, før jeg kan få den anden opfyldt. Lyder det mystisk? Det er det faktisk ikke, og det vil du forstå, når du hører om min drøm nr. 1:

Operation for grå stær

Jeg har grå stær, og det påvirker mit syn ganske meget efterhånden. Derfor ønsker jeg mig en operation for grå stær, og jeg ønsker, det skal være på Øjenhospitalet Danmark, som jeg ved er dygtige. De har en hjemmeside, hvor jeg har læst rrigtig meget om grå stær og de muligheder for operationer, der findes. Du kan se siden her.

Jeg ved godt, at jeg så sikkert skal bruge de der multifokale linser efter min grå stær operation, men det har jeg det altså helt fint med.

Når jeg har fået min operation, kan jeg sikkert på opfyldt mit ønske nr. 2:

Lave mine egne smykker med perler

Jeg næsten savler over alle de mange muligheder, der er for at lave mine egne smykker. Men lige nu kan jeg jo ikke med mit syn. Heldigvis har jeg en stor skærm, og jeg kan nærmest få timer til at gå med at kigge på perler, smykker, glasperler og alt det andet fantastiske til at fremstille smykker med. Jeg besøger mange hjemmesider om det emne, men min favorit er og bliver Beautybeads.dk, der har de smukkeste perler og smykke ting, man kan forestille sig. Og deres vidunderlige armbånd til kvinder – se her: http://www.beautybeads.dk/armbaand-til-kvinder/ – er da bare fantastiske!

Ja – det er så mine to små drømme he ri livet. Og de er vel egentlig ret beskedne…