Det er drømmen om det umulige, der skaber det mulige

Ny tilbygning

I dag var en stor dag for os. Vi har længe planlagt en tilbygning på vores parcelhus, og i dag skulle fundamentet støbes. Et stykke tid har vi vaklet i mellem at lave en tilbygning eller flytte til et større hus. Vi har besluttet os for tilbygningen. For selv om det tager noget af haven, kan grunden sagtens bære det, og vi er glade for huset, som er godt placeret i forhold til skole og indkøb mv. Som forberedelse til byggeprojektet har vi pakket en hel del af vores ting ned i store flyttekasser og kørt dem til et depotrum. Det er sådan et her vi har lejet http://aalborglagerrum.dk/depotrum.php.

Tilbygningen indeholder 2 værelser og et mindre badeværelse. Vores tvillinger har længe delt værelse, men nu hvor de skulle starte i tredje klasse, kunne vi mærke, at de havde behov for en gang i mellem at kunne lukke døren og være dem selv. De glædede sig selvfølgelig, nu hvor de endelig kunne få separate værelser. Værelserne blev pænt store og med hems ovenpå. Her drømte min datter om at indrette hyggekrog med tæpper og puder og tv. Min søn derimod mente, at det ville egne sig perfekt som Lego byggeplads, så han ville have alle sine legokasser derop.

Jeg arbejdede som dagplejemor, og tilbygningen ville også medvirke til, at jeg kunne indrette et legeværelse til de børn, som jeg havde i pasning. Det havde aldrig været et krav fra nogens side, at der skulle være et legerum, men jeg synes, det ville være ideelt. Mine dagplejebørn må gerne lege andre steder i huset, men jeg tror, jeg vil nyde rent praktisk at have et værelse til børnenes legesager. I weekenden vil jeg have mulighed for at lukke døren der ind til og tænke, at nu har jeg fri. Det kan ind i mellem være en øvelse, når der arbejdes hjemmefra. Nu ser vi frem til, at projektet skrider fremad.